DSCF2136
DSCF2141
DSCF2144
DSCF2148
DSCF2149
DSCF2151
DSCF2154
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

Onze gîte le Tambour is zeer ruim opgezet met 3 slaapkamers een luxe badkamer, open keuken en living met schuifpui naar het omheinde terras. Op dit terras kunt u heerlijk vertoeven onder de luifel aan een riante eettafel om lang te genieten van de zwoele zomeravond. U kunt tevens gebruik maken van de aanwezige bbq.

Op de begane grond bevindt zich één tweepersoons slaapkamer, met een tweepersonsbed van 1.80 breed. Deze slaapkamer is tegenover de luxe badkamer, voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.
Boven zijn er nog 2 slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed (1.80 breed) en één slaapkamer met twee eenpersoonsbedden. Boven vindt u ook de wasmachine.

De keuken is voorzien van oven, gasfornuis, koelkast, diepvriezer, koffiezetapparaat en waterkoker. De keuken heeft een open en gezellige uitstraling met een grote eettafel met rieten stoelen.

In de living kunt u heerlijk onderuit op de canapés en genieten van een film of serie op de TV met chromecast. Als u een hdmi kabel meeneemt kunt u vanaf uw tablet of laptop streamen naar de televisie. De wifi is voor het Franse platteland van uitstekende kwaliteit.

In de grote kast vindt u diverse boeken, spelletjes en films voor jong en oud.